Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Etkinlik ve Sahne Dekor Uygulamaları

Etkinlik ve Sahne Dekor Uygulamaları

SAHNE DEKOR ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

Yapacağınız organizasyon, açılış, festival, tören, gösteri, reklam, lansman, vb. tüm etkinliklerinizde sahne ve sahne arkası görseller etkinliğinizi ve markanızı tamamlayıcı niteliktedir. Markanıza ve konseptinize uygun yenilikçi ve yaratıcı sahne dekor tasarımları ve ses ve görüntü sistemi çözümleri ile hizmet vermekteyiz.

Uzman tasarım ekibi, ihtiyaçlarınıza en uygun sahne ve dekor uygulamalarını bilgisayar ortamında tasarlar, özgün fikirleri en son teknoloji ile birleştirir. Profesyonel uygulama ekibi ve çözüm odaklı yaratıcı kadromuz ile teknoloji ve estetiği birleştirerek en özel günlerinizde yanınızdayız.





Podyum uygulamalarından ses ve görüntü sistemlerine, truss uygulamalarından sahne tasarımlarına kadar tüm ihtiyaçlarınız için çözümler sunuyoruz. Gerekli teknik ekipmanlara sahip profesyonel ekibimiz, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi ve çevreye duyarlı etkinlik çözümleriyle markanız için en iyi hizmeti vermektedir.

Hizmetlerimizle ilgili bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz