Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Operatör Yazılım Paketi

Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak ya da bir e-şarj ağı içinde operatör olmak isteyen kurumsal şirketler için yazılım paketi sunuyoruz. Şarj istasyon ağına dair tüm verilerin toplandığı yazılım paketi, istasyonu tek çatı altından yönetmek adına kullanılabilir. Farklı katmanlara sahip bir yazılım çözümü olan e-şarj operatör yazılım paketi, istasyon sahipleri ve operatörler için en iyi deneyimi sunuyor.

Şarj istasyonu yönetim sistemi katmanı, tarifelerin yanı sıra enerji tüketimi ve kullanım raporlarını takip etmek için kullanılıyor. Sistem üzerinde farklı kullanıcılara yetkiler verilebiliyor ve her kullanıcı, kendi yetkisi doğrultusunda bilgilere erişebiliyor. İstasyonun genel durumunu takip etmek için kullanılan yönetim sistemi katmanı, oldukça işlevsel.

Operatör yazılım paketinin diğer bir katmanı, müşteri yönetimi odaklı işlemler için kullanılıyor. Ödeme, sanal pos ya da fatura gibi müşterilerin talep edebileceği özellikler, müşteri yönetimi katmanı içinde erişilebiliyor.

Elektrikli şarj istasyonları, yeşil enerji modeli ile sürdürülebilir bir doğal ekosistem için katkıda bulunurken, aynı zamanda tamamen yazılım paketi üzerinden gerçekleşen yönetimi ile son derece gelişmiş bir teknoloji içeriyor. Elektrikli otomobil sahiplerinin, iOS ve Android mobil uygulamaları üzerinden görebildikleri, seyahat planlaması yapabildikleri ve şarj raporu alabildikleri e-şarj sistemlerinde, operatör yazılım paketi ise ihtiyaç duyulan yönetim için ideal. HES Motors olarak, bireysel ve ticari-kurumsal e-şarj istasyonlarının kurulumunda, aynı zamanda operatör yazılım paketi (SaaS) entegrasyonunu da sağlıyoruz.