Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Keşif, Montaj ve Bakım

Elektrikli araç şarj istasyonu, geleceğin otomotiv yatırımı olmasının yanı sıra, devlet tarafından verilen teşvik ve hibelerle ön plana çıkıyor. E-şarj istasyonu kurulum sürecinde, doğru bir altyapı ve kurulum, güvenli ve sürdürülebilir bir deneyim sunuyor. Bakım süreci ise, hızlı ve sorunsuz bir e-şarj istasyonu için olmazsa olmaz.

HES Motors olarak, elektrikli araç şarj istasyonları yatırımı yapmayı düşündüğünüz bölgede, ücretsiz keşif yapıyor ve projenizin temellerini atıyoruz. Montaj ve kurulum aşamasında, güvenilir şarj altyapısının tesisinin yanı sıra, yüksek performanslı güç kaynaklarının, siber güvenlik donanımlarının ve koruyucu-yardımcı ekipmanların tesise entegre edilmesini sağlıyoruz.

E-şarj merkezlerinde, güvenli ve sürdürülebilir bir kullanım için, ağ yönetimi üzerinden anlık olarak takip edilen şarj ünitelerinde, bir sorun olması durumunda ise en kısa süre içinde teknik ekibimizle müdahale ediyoruz. Şeffaf, hızlı ve güvenli bir e-şarj istasyonu için, bakım sürecine önem veriyoruz. Şarj istasyonlarının ağa bağlı yapısı ile, uzaktan güncellemelerini yönetiyoruz.