Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Ağ Yönetimi

Elektrikli araç şarj istasyonlarında, şarj ünitelerinin yönetimini gerçekleştirmek ve müşterilerin şarj hizmetini doğru bir şekilde alabilmeleri adına ağ yönetimi çözümlerini sunuyoruz. Tek bir noktada hizmet veren şarj istasyonlarından, yüzlerce noktada hizmet veren e-şarj ağlarına kadar her segment için gerekli fonksiyonları barındıran ağ altyapısı, istasyonların olmazsa olmazı konumunda.

Şarj istasyonu sahipleri ve operatörleri için, istasyondaki şarj ünitelerini uzaktan kontrol etmek için kullanılan platformlar çok önemli. Uzaktan yönetim ve merkezi takip şansı veren ağ platformları üzerinden tüm şarj üniteleri için tarife güncellemesi, tüketim kontrolü, elde edilen kazanç gibi veriler görülebilir. Buna ek olarak, şarj ünitelerinin kullanıma açılıp kapanması ya da arıza durumunda bir güncelleme alması da, ağ yönetimi ile mümkün.

Bulut altyapısı ile inşa edilen e-şarj istasyonu ağ yönetimi çözümlerimiz ile, HES Motors olarak hem elektrikli araç sahipleri, hem de e-şarj istasyonu sahipleri ve operatörleri için yenilikçi bir kullanım sunuyoruz. Mobil uygulama ile elektrikli şarj hizmetine erişim, olası bir sorunda uzaktan yardım, fatura görüntüleme ve rezervasyon yapma gibi işlemler araç sahipleri için en iyi e-şarj deneyimini sunuyor. İstasyon sahipleri ve operatörler içinse, bulut altyapılı ağ yönetimi çözümlerimiz, istasyonlara ilgili tüm verilere, tek çatı altından erişme gücü veriyor.