Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Bireysel Şarj İstasyonları

Elektrikli araç şarj sürecinde, ev ve iş yerleri için özel tasarlanmış bireysel şarj istasyonları en önemli ihtiyaçlar içinde yer alıyor. Elektrikli otomobil sahipleri için, şahsi kullanıma özel olarak geliştirilmiş bireysel şarj istasyonları, tüm elektrikli otomobil modelleri ile uyumlu olarak kurulabiliyor.

HES Motors olarak, bireysel şarj istasyonlarında en gelişmiş çözümleri sunuyoruz. Ayarlanabilir farklı güç seviyelerine göre, bireysel kullanım için tasarlanmış AC şarj istasyonlarının kurulum, montaj ve ağ süreçlerinde profesyonel bir hizmet veriyoruz. Ev ve iş yerlerinde, ilgili güvenlik ve uyumluluk mevzuatına uygun bireysel şarj istasyonları ile, aracınız için en uygun şarj ünitesine sahip olmanızı sağlıyoruz.

Akıllı, hızlı ve güvenli şarj üniteleri, aracın gün içinde park halinde uzun bir süre geçirdiği ev ve iş yerlerinde, enerji seviyesinin her an en yüksekte olmasını sağlıyor. Uygun maliyetli şarj üniteleri, gelişmiş ağ yapısı ile uzaktan takip edilebilir, enerji tüketimi akıllı telefon aracılığı ile takip edilebilir bir yapıda. Müstakil evlerin yanı sıra, toplu konutlarda en yaygın elektrikli araç şarj modeli olan bireysel şarj istasyonları, ihtiyaca hitap eden bir deneyim sunuyor. Bireysel şarj istasyonu kurulumu sürecinde en deneyimli firmalardan biri olarak, gelişmiş standartlara sahip istasyonlar inşa ediyoruz.

Kurulum ve montajı, keşif ve altyapı analizi profesyonel ekipler tarafından yapılan bireysel elektrikli araç şarj istasyonlarında, güvenlik ve mesafe gibi konularda en iyi çözümleri sunuyoruz. Kişisel kullanıma hitap eden elektrikli şarj istasyonunun yanı sıra, sitelerde ya da iş yerlerinde, toplu kullanıma açık paylaşımlı e-şarj üniteleri sunuyoruz. Elektrikli araçların bataryalarını hızlı ve güvenli bir şekilde dolduran e-şarj istasyonu, geleceğin otomotiv enerjisi olarak ön plana çıkıyor. HES Motors güvencesiyle, siz de yaşam alanlarınızda ve işyerlerinizde, bireysel şarj istasyonlarına sahip olabilirsiniz.