Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Fuar Lojistiği

Fuar lojistiği 

Fuar lojistiği, fuar sürecinde standların, sergilerin ya da reklam malzemelerinin yanı sıra sergilenecek ürünlerin nakliyesini kapsayan özel bir taşımacılık modelidir. Fuar taşımacılığı süreci, şirketlerin standında sergileyeceği ürünlerin yanında dekorasyon malzemeleri, iş makinesi gibi araçların nakliyesini de içerir. Fuar takvimine uygun bir şekilde ürünlerin ihtiyaç duyulan zamanlamada, sorunsuz şekilde hazırlanması, ulaştırılması markalar adına büyük önem taşır. Profesyonel fuar lojistiği hizmetimiz, tüm sektörler için özel çözümler sunuyor.

Fuar ve etkinlik lojistiği hizmeti neleri kapsar?

Fuar ve benzeri etkinliklerde lojistik sürecinde aksamalar veya hatalar, ciddi alternatif maliyetler yaratabilir. Bundan dolayı planlama, koordinasyon ve hizmet kapsamında yer alan çözümler önemlidir. Taşıma şekli, gümrükleme süreci, teslim gibi aşamaların her biri doğru yönetilmelidir. Markalar, profesyonel fuar lojistiği hizmetiyle fuar sürecini en doğru şekilde yönetebilir. Fuar taşımacılığı alanında yer alan hizmetler şu şekilde:

 

  • Karayolu, denizyolu, havayolu, demiryolu ile çoklu (kombine) taşımacılık
  • Gümrükleme
  • Depolama, ambalajlama, etiketleme
  • Yurtdışı fuar lojistiği (Deneyimli, yabancı dile sahip profesyonel kadro ile)



 

Fuar lojistiği hizmetinin avantajları

Fuar etkinlikleri, aylarca öncesinden katılımın netleştiği ve planlamanın önemli olduğu süreçlerdir. Bundan ötürü fuar taşımacılığında zamanlama unsuru önem taşır. Özel bir lojistik hizmeti olan fuar ve etkinlik lojistiğinde eksik veya hatalı ulaşan bir ürünün telafisi olmayabilir ve ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle fuar alanında ihtiyaç duyulan malzeme, ekipman, araç ve ürünlerin güvenli bir şekilde taşınması önem taşır. Klasik lojistik sürecinden ayrışan fuar lojistiğinde öne çıkan noktalar şu şekildedir:

 

*Bir çok sektöre özel çözümler barındırır.

*Etkinlik öncesi, esnası ve sonrasında taşımacılığın optimum bütçeyle yönetilmesini sağlar.

*Proje takvimine uygun, planlı taşımacılık operasyonlarıyla olası gecikmeleri engeller.

*Lojistikte tüm çözümleri entegre şekilde sunarak, kısıtlı takvimde en iyi sonucu verir.

Müşteri odaklı profesyonel fuar lojistiği hizmeti

HES Design olarak, fuarcılık alanında 360 derece entegre çözümler sunuyoruz. Fuar stand tasarımı ve uygulaması, proje yönetimi hizmetlerimizle Türkiye’nin önde gelen markalarının çözüm ortağı olduk. Fuar lojistiği alanında kara, hava, deniz ve intermodal taşımacılık çözümlerimizle global ve yerel partnerlerimizle fuar ve etkinlik süreçlerinde yanınızdayız. Fuar taşımacılığı çözümleriyle ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.