Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Uluslararası Heimtextil Fuarı Kapılarını Açıyor

Uluslararası Heimtextil Fuarı Kapılarını Açıyor

Sektörün en büyük fuarlarından biri olan Heimtextil, bu yıl 7-10 Ocak 2020 tarihleri ​​arasında Frankfurt Main'de kapılarını açacak. Fuara 50'den fazla ülkeden yaklaşık 3000 firmanın katılması bekleniyor.

Tekstil sektörü için yılın ilk fuarı. Gelecek vaat eden yeni katılımcılara ek olarak, birçok tanınmış büyük katılımcı 2020'de geri dönüyor.

Heimtextil fuarı, iç tekstiller, iç tasarım ve iç trendler gibi birçok konsept sunarak sektörün en önemli fuarlarından biri haline geliyor.

Heimtextil; sezon modellerini, renklerini, ilgili uluslararası ticari ziyaretçileri ve karar vericileri en üst düzeyde görebileceğiniz bir fuardır.

Perakendeciler, toptancılar, tasarımcılar, mobilya üreticileri, iç mimarlar ve diğer birçok karar vericinin her yıl Ocak ayında buluşma noktası olan HEIMTEXTIL, ziyaretçilerin dekoratif malzemelerden mobilya kumaşlarına, yatak odası aksesuarlarından duvar kağıdına ve hatta güneş koruma sistemlerine kadar birçok tekstil ürününü bulabileceğiniz bir fuardır.