Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

HESmarka ACE of M.I.C.E. Turizm Fuarı'nda

HESmarka ACE of M.I.C.E. Turizm Fuarı'nda

Uluslararası fuar ve organizasyonlar günümüzün küreselleşen dünyasında uluslararası pazara açılmada önemli rol oynarlar. Tüm sektörlerde olduğu gibi turizm sektöründe de işletmelerin mevcut pazarlarını korumada ve yeni pazarlara açılmalarında turizm fuarları büyük pay sahibidir. 

Dünyada ve Türkiye’deki binlerce seyahat acentesinin ve otellerin aynı tanıtıma ve geniş bir pazara hitap etme becerisine sahip olmadığı bir gerçektir. Sunacakları hizmetleri ve bu hizmetlerin sunulacağı, otel, bölge ve yerleşim gibi noktaları öne çıkarmaları uluslararası turizm fuarlarında bir araya geldiklerinde mümkün oluyor.  Fuarlar; yeni fikirler edinme, ne tür kültürel değerlere ve varlıklara sahip olduklarını fark etme, sahip olunan değerleri bir ürüne dönüştürüp nasıl pazara sunacağını görme açısından imkân sağlıyor. Fuarlara katılımda, şehrin en yüksek idari amirinden otelcisine, seyahat acentesinden restoranlarına ve butik pansiyonlardan küçük ev pansiyonlarına kadar tüm bileşenlerini etkinliğin bir parçası yapmak ise tanıtımdan sağlanan fayda olarak fuar katılımcısına geri dönüş sağlıyor. Hem kurumsal açıdan hem de direkt kullanıcıya ulaşmada etkin rol oynuyor. 

Her uluslararası fuarda olduğu gibi işin içine Turizm girdiğinden, ayrıca fuarlar yapıldıkları bölgedeki turizm canlandırmada, otel ve pansiyon gibi konaklama noktalarını özellikle sezon dışı dönemlerde kullanıma açmakta ve kısıtlı zamanda şehre belli bir miktarında üzerinde yerli ve yabancı turisti çekip ticareti arttırmaktadır.  

Turizm Fuarlarından takvimde en yakın olan ise 22-24 Ocakta İstanbul Kongre ve Fuar Merkezinde ziyaretçileri ile buluşacak olan, Turizm Medya Grubu’nun düzenleyeceği Kongre, Toplantı Ve Etkinlik Sektörü Fuarı ACE of M.I.C.E.dır. Ayrıca organizasyon sonunda düzenlenecek olan ACE of M.I.C.E. Awards; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türkiye MICE sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen, sektörün Oscar töreni olan ilk ve tek organizasyondur.