Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Portekiz Devleti EVTEKS'i Destekliyor

Portekiz Devleti EVTEKS'i Destekliyor

Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan EVTEKS, 21-25 Nisan 2020 tarihlerinde kapılarını açacak Portekiz Devleti bu yıl 26. kez düzenlenen tekstil fuarını destekleme kararı aldı ve Portekizli firmaları katılmaya teşvik etti.

Evteks'e özel akşam yemeğinde konuşan “Home From Portugal” yöneticisi Maria Alberta Canizes, fuara katılacak ev tekstili üreticilerine Portekiz Devleti'nin destek vereceğini, Portekizli firmaların da devlet desteğini memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

"Home From Portugal" tarafından düzenlenen yıllık yemeğe, Portekiz'in ev tekstili pazarını önemli ölçüde etkileyen firmaların katılımıyla gerçekleşti. CNR Holding, bu önemli etkinliğin özel konuğu oldu. CNR Holding misafirlere EVTEKS 2020 sunumunu gerçekleştirdi. Türkiye ile Portekiz arasında ev tekstili ticaretinde işbirliğinin artırılmasına karar verildi.

CNR Holding'in yurtdışı satış ve pazarlama ekibi önemli Portekiz ev tekstili şirketlerini ziyaret ederek, EVTEKS'i uluslararası alanda tanıtmak ve pazarlamak için ABD, Çin, Hindistan ve Rusya gibi dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde faaliyetlerine devam edeceklerini belirtti.