Gidiyor musunuz? :(

HESmarka, kurumunuzun ihtiyaç duyabileceği birçok konuda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi için size ulaşabiliriz.

Growtech Fuarı 2019 Başladı!

 Growtech Fuarı 2019 Başladı!

Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Kafkasya'nın lider fuarı olarak bilinen GROWTECH, her yıl uluslararası pazarda saygı ve önem kazanıyor ayrıca bir önceki yıla göre istikrarlı bir şekilde büyüyor. Ziyaretçileri ve sektörü memnun eden en etkili, verimli, buluşma noktası olan fuar, 27-30 Kasım 2019 tarihleri ​​arasında Antalya'da 19. kez kapılarını açıyor. Fuarın en büyük özelliklerinden birisi de sektörün hemen hemen her parçasını katılımcı ve ziyaretçiler olarak tek bir fuarda buluşturması. Fuarda Tohum, Sera, Sulama Ekipmanları ve Teknolojileri - Bitki Besleme, Muhafaza ve Üretim - Traktör ve Tarım Makinaları ile Hayvancılık departmanları ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır.

Growtech fuarı geçtiğimiz yıl 167'si uluslararası 544 firma, 634 marka ve 120 ülkeden 86.780 ziyaretçiyi 50.000 m2 Antalya Expo Center'da bir araya getirdi. Fuara her yıl Çin, Güney Kore, Hollanda ve İspanya'dan firmalar katılırken, geçen yıl Macaristan firmaları da eklendi. Tam ismi Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı olan Growtech, toprak ile uğraşan tüm sektörlerden katılımcı ve ziyaretçilerini bir araya getiriyor.

Fuarda ilk defa sivil toplum kuruluşları, dernek, birlik ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenecek seminerler ve paneller olacak. Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda “Alım Heyeti Programı” ile hedeflenen amaç; ticareti geliştirmek ve şirketlerin iş ortaklarıyla buluşmalarını sağlamaktır.